Despre

Sunt Dana, si am creat acest blog pentru tine, sa te ajut sa descoperi binefacerile si avantajele pe care le vei dobandi prin practica yoga.

Mereu am fost interesata de un stil de viata sanatos, echilibrat si sa aflu acele secrete prin care se poate trai si imbatrani frumos. Viata pe care ai primit-o in dar, acest drum pe care il parcurgi, este unic si irepetibil, si cu siguranta iti doresti sa te poti bucura de aceasta minunata calatorie cat mai placut posibil.

 

In ziua de azi, mai mult ca oricand, ti se cere sa faci fata multor indatoriri. Esti intr-o alergatura continua si faci o multime de lucruri, iar multe le faci pentru ceilalti si mai putin pentru tine. Yoga va fi schimbarea din viata ta! Yoga te va umple de bucurie, de energie, de pace interioara si sanatate! Yoga te va face sa te simti special@. Prin practica yoga iti vei redobandi flexibilitatea pe care ai pierdut-o si te vei simti plin@ de vitalitate.

 

Era prin 2005 cand am luat contact cu yoga. Drumul vietii m-a purtat departe la acea vreme, pana in Elvetia. Am avut sansa sa cunosc o persoana care mi-a schimbat viata, care m-a suprins cu vitalitatea si flexibilitatea pe care o avea. Efectiv nu-mi venea sa cred ca avea 72 de ani! Arata cu 20 de ani mai tanara! Eram impresionata. Marie-Thérèse era instructor de yoga de peste 30 de ani la acea vreme si rezultatele erau vizibile. Am urmat cateva sedinte de yoga cu ea si a trebuit sa recunosc un lucru: pe atunci aveam 25 de ani si deja imi pierdusem flexibilitatea! Nu reuseam sa fac miscarile (asanele) decat pe jumatate. Incheieturile si mijlocul imi erau parca intepenite. Eram eu cea care avea 72 de ani!

 

La inceput am practicat yoga, in special pentru a-mi redobandi flexibilitatea. Practicile erau ocazionale, practicam cand gaseam putin timp liber dar in sinea mea aspiram mereu la mai mult. Simteam ca fiecare sesiune de yoga imi da energia de care am nevoie ca sa fac fata la solicitarile zilnice: facultate la zi, job full-time si familia. Toate erau foarte importante pentru mine si vroiam sa le fac bine. Mai ales yoga! In ultimul an de zile am practicat yoga cu regularitate. Imi incep fiecare zi cu Salutul Soarelui si fac asanele preferate. Si ma simt nemaipomenit! Iata de ce doresc sa impartasesc cu tine bucuria acestei practici ancestrale, vreau ca si tu sa poti beneficia de energia pe care o ofera yoga!

 

Yoga&Zen doreste sa se dezvolte intr-o comunitate a celor care iubesc viata si vor sa o traiasca frumos.

 

Vei gasi pe blog articole despre miscari (asane), relaxare, fericire si motivatie, despre cum sa iti pastrezi o atitudine Zen, alimentatie sanatoasa si multe altele.

 

Yoga&Zen doreste sa-ti arate drumul spre sanatate, echilibru interior, energie pozitiva si sa te ajute sa te descoperi pe tine insuti. In curand te vei afla intr-o calatorie uimitoare!

 

Cu drag,

Namaste

Dana